fbpx

Sociala medier

Sociala medier produktion

Det finns många olika plattformar att publicera media på, där alla har sina egna egenskaper och målgrupper. Vi erbjuder produktion och planering utformat efter just era kanaler.

 

Hur mycket eller vad vi ska göra beror helt på era behov och kan handla om allt ifrån att producera material för längre tid framåt till att vägleda er hur era kanaler kan skötas och effektiviseras.

 
Sociala medier

Varför använda sociala medier?

100

4,62 miljarder användare, 58,4% av befolkningen. Det motsvarar 93% av internets användare finns på sociala medier.

Oavsett om ert företag är ett B2B eller B2C finns era intressenter på sociala medier. 

0

Minuter i snitt om dagen

Varje dag använder miljarder människor sociala medier och i snitt är vi inne på sociala medieplattformar 147 minuter om dagen, 2,45 timmar.

Genom sociala medier kan ni som företag skapa dialog, engagemang och interaktion med en specifik målgrupp. Ni kan också rikta er kommunikation till en specifik målgrupp och därmed sprida ert varumärke eller organisation på ett effektivt sätt. 

0

Procent hör om dit företag genom sociala medier

43 procent hör om ert företag genom sociala medier. Sociala medier är i ständig utveckling och rörelse, sociala medier är ett av de största och snabbast växande plattformar där intressenter och kunder får höra om produkter eller tjänster. 

Enligt Smart Insights så uppskattas det att runt hälften av alla de som hittar ett företag gör research på företagets sociala medier, av personer födda mellan 1982 -1996 gör runt 78% research om ett företag på sociala medier. 

Ta del av en rapp presentationsfilm från Vimab Group AB

Sociala medier

Producera

Sociala medier blir ett skyltfönster för er organisation. Att ha ett genomtänkt flöde skapar bl.a intresse för er organisation eller produkt.

Vi erbjuder att producera content både i rörligt- och stillbildsformat för just ditt företags plattformar.

Contentplan

Det är viktigt att ha kontinuitet på sociala medier för att hålla era kanaler levande. Att ha en tydlig plan för hur, när och vad som ska publiceras tar både tid och energi.

Vi erbjuder att ta fram en plan för era sociala medier och ett upplägg på vilka inlägg som ska publiceras.

Grafisk design

Den berömda röda tråden. Det finns en poäng i att skapa en profil i sociala medier som kännetecknar just er och gör att ni blir lätta att känna igen och minnas för kunder och intressenter. Det skapar även en professionell känsla med er personliga touch.

Vi erbjuder att ta fram en identitet för era sociala medier som med hjälp av sammanhängande typsnitt, färger och former gör att ni alltid känns igen vid publiceringar.

Utbilda er

Att navigera i sociala medier och veta vad, hur och varför vissa saker ska göras är inte alltid självklart eller lätt. Behöver ni en grundutbildning med riktlinjer och stöd i hur ni själva sköter era sociala medier kan vi även ordna med det! Och självklart finns vi alltid där för att vägleda om det krävs under vägens gång.

Vi lyssnar på era behov och önskemål och erbjuder att ta fram hjälpmedel för just er.

Låter det intressant?

Låter något av det här intressant? Vi finns tillgängliga oavsett vilka delar ni behöver hjälp med. 

 

Tveka inte på att höra av er om det finns något ni funderar på eller har frågor kring. 

 

Varför använda oss till era sociala medier?

Vi har ett stort engagemang och en personlig kontakt, vilket vi ser som vår stora styrka här. Vi finns för ert företag och kan producera material så ni aldrig står utan något att publicera.

 

Vill ni kommunicera mer med intressenter, öka försäljning av era produkter, eller ge det premium intryck som ert företag representerar anpassas medierna för att göra absolut störst nytta och värde för er och era intressenter.

Uppdaterade

Kreativa

Tillgängliga

Enkel distribution

EN SV