fbpx

Hur vi jobbar

Fyra steg till ett färdigt resultat

När vi planerar och förbereder inför ett uppdrag arbetar vi efter vår strukturmall, dels för att få ett så smidigt arbetsflöde som möjligt men även att i så hög mån det går säkerställa att resultatet uppfyller de förväntningar som finns. 

1. Kontakt & planering

Första steget är att planera vad ni som företag behöver och vilka förväntningarna är. Utefter det tar vi fram ett upplägg och arbetar fram en vision att jobba efter. 

 

2. Produduktion

Produktion, nu fångas allt material.  Vi står för hela produktionen och gör alla delar på plats, allt från att flyga drönare till att sköta intervjuer och fotografera. 

3. Redigering

Redigeringen startar vi ofta direkt efter produktionen för att snabbt kunna leverera en första version på ert material. För att sedan leverera allt inom projektet.

4. Publicering!

Nu är allting klart och materialet kan publiceras! Vi finns alltid tillgängliga vid publicering och hjälper gärna till om något krånglar. 

Produktion

Vad ger bäst resultat?

Planera

En tydlig plan gällande vad materialet ska användas till, hur länge det ska användas och i vilka medier det ska användas i är viktigt för att produktionen ska bli så bra som möjligt. 

Intervjun

Ska det vara en video med intervju i är det fördelaktigt att vi har en tydlig bild innan hur intervjuerna ska vara utformade, vem som ska intervjua och vem/vilka som ska intervjuas. 

 

B-roll

För att skapa en film som är intressant och känns levande är det viktigt med B-roll. Vi kan spela in B-roll på plats eller köpa in klipp som passar med produktionen. 

Lokalen

Lokalens utformning är också viktigt. Ljud, ljus och förutsättningar för variation är några saker som lokalen påverkar. 

Tiden

Vilken tid som finns och hur den ska fördelas blir bidragande till slutresultatet av materialet. Tiden det tar på plats är svår att förutse exakt, vi planerar med er efter era förutsättningar.

Klicka nedan för att se mer

Vanliga frågor

Vi utgår ifrån Stenungsund, men vi jobbar över hela världen!

 

Hittils har vi producerat media i Stenugsund, Göteborg, Borås, Stockholm, Skåne och Sydafrika.

Vi börjar med att se vad era behov är och vad vi kan göra för just er. Efter vi kommit överens om ett passande upplägg ser vi tillsammans efter ett passande tillfälle där vi i regel kan vara flexibla på kort inställelse.

Första steget är att ha material att visa. Nästa steg blir att se vilken den bästa vägen att nå ut är. Beroende på syfte och produktion är marknadsföring ett effektivt sätt att öka exponeringen. Vi vägleder er hur materialet kan användas till den marknad ni vill nå.

Vi samarbetar med flera duktiga och erfarna filmare och fotografer och har ett växande kontaktnät inom andra delar av media. På så sätt är vi skalbara och anpassar oss efter de behoven som finns. 

Alla projekt och företag ser olika ut. Vi skickar gärna en personlig offert till er efter vad ni söker eller tar fram ett upplägg utefter en given budget tänkt att matcha era önskemål och behov. 

Vi kan arbeta snabbt om det behövs och är inte rädda för att arbeta obekväma arbetstider. På så sätt kan vi leverera ett färdigt resultat på kort tid om det behövs. 

EN SV